La Parròquia

APASSIONATS PER LA VIDA

Tot va començar el 2021 quan s'estava tramitant la Llei d'Eutanàsia a Espanya. Alguns feligresos de la parròquia vam sentir que havíem de fer alguna cosa. Així ens vam ajuntar uns apassionats per la vida i, amb un fort compromís i una gran dosi d'amor i solidaritat, vam decidir alçar la veu en defensa de la dignitat humana.

El grup no tenia nom, aquest es va anar “definint” de manera natural amb el pas dels mesos. Finalment va semblar adequat anomenar-nos “Apassionats per la vida”. Creiem que descriu molt bé allò que ens motiva i allò que es pretén.

“Apassionats per la vida” és un grup que treballa per impulsar i defensar la dignitat de la vida humana en totes les etapes, des del seu inici en la concepció fins a la mort natural. Als seus membres els uneix la convicció que cada vida humana és un autèntic regal i que tots, també a través de les lleis, han de fer tot allò necessari per protegir-la i cuidar-la. Des de “Apassionats per la vida” ens agradarà posar llum a un món on la mentida i la mort volen imposar-se com un dret.

L'Evangeli de la vida

Sant Joan Pau II, el 1995, va escriure: “L'Evangeli de l'amor de Déu a l'home, l'Evangeli de la dignitat de la persona i l'Evangeli de la vida són un únic i indivisible Evangeli”. Són paraules que destaquen la unitat completa de l'Evangeli de Jesucrist amb la promoció, la defensa i l'anunci del valor de la vida humana en totes les etapes.

Són paraules d'un document extraordinari per la seva anàlisi i propostes: l'encíclica “L'Evangeli de la vida”. Un escrit que aporta una visió molt clara de la gravetat dels atemptats contra la vida humana i, especialment, amb l'avortament provocat i l'eutanàsia.

Una gran contradicció

Aquest Papa assenyalava una gran paradoxa “es produeix un canvi de tràgiques conseqüències en el llarg procés històric, que després de descobrir la idea dels «drets humans» —com a drets inherents a cada persona i previs a tota Constitució i legislació dels Estats— incorre avui en una sorprenent contradicció: just en una època en què es proclamen solemnement els drets inviolables de la persona i s'afirma públicament el valor de la vida, el dret mateix a la vida queda pràcticament negat i conculcat, en particular en els moments més emblemàtics de l'existència, com són el naixement i la mort.”

Llançament de la web “Apassionats per la vida”

“Apassionats per la vida” ha col·laborat en la preparació dels documents “Què hem de saber sobre l´eutanàsia?” i “L´eutanàsia en xifres” editats pel Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, també organitza mensualment la pregària dominical “Hora Santa per la vida” a la parròquia, organitza conferències, etc. Ara llança la seva web https://www.apasionadosporlavida.org el proper dimecres 1 de novembre. Un canal de comunicació, informació, promoció i sensibilització a favor de la vida humana.

La web vol despertar la inquietud per la protecció de la vida humana, convidar a col·laborar en aquest gran objectiu, donar informació sobre actes i notícies, ensenyar la cultura de la vida i ser punt de trobada per als que estimen la vida.

Tots esteu convidats a visitar la web de “Apassionats per la vida” i ser part de la transformació social a favor de la vida enviant propostes, peticions, dubtes o ajuts.

 APASIONADOS POR LA VIDA - Apasionados por la Vida

info@apasionadosporlavida.org 

Tel 628 019 078

SERVEIS PARROQUIALS

  • Càrites
  • Visitadors de malalts
  • Programa de ràdio
  • Sacraments
  • moviments i grups

  • Justícia i Pau
  • Llar de Maria
  • Apassionats per la vida
  • Nostra Dona
  • Adobe Reader Acrobat reader