Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

Totes les notícies del 75è aniversari

Dins d'aquest apartat podeu trobar les notícies i activitats relacionades amb el 75è aniversari de la SEAS i en el calendari del 2009 trobareu senyalades com a 75è les activitats pròpies de l'aniversari. [+ CALENDARI]

Cartell 75è aniversari
Patrocinadors

El video del 75è aniversari

31/12/2009 - Video que recull un resum de la història de la SEAS a través d'imatges, des de la seva creació l'any 1934 fins a commemorar, l'any 2009, el seu setenta-cinquè aniversari.
Aquest video ha estat creat per l'empresa En Antena i va ser presentat per primera vegada a l'acte inaugural de l'aniversari, celebrat el 17 de gener de 2009 a la Sala Gran de l'Ateneu.
Premeu la imatge i podreu veure el video sencer.
 

Comissió del 75è aniversari

14/12/2009 - Després del sopar de cloenda, ha tingut lloc la darrera reunió de la comissió del 75è aniversari constituïda per: Ferran de la Fuente, Maria Lluïsa Sanz, Pere Aceitón, Jordi Farràs, Antoni Simó, Albert Cortès, Pep Gil, Teresa Faneca, Lluís Ramban, Pere Anton Pruna, Joan Pera, Joan Urpinell, Joaquim Carbonell i Jordi Gironès. La comissió inicià la seva tasca el 22 de maig de 2006 havent-se reunit mensualment per fer possible tots els actes que han tingut lloc durant l'aniversari (Foto de Lluís Ramban)

 

Foto de grup al sopar de cloenda

ampliar

 

Sopar de cloenda del 75è aniversari

 

21/11/2009 - El sopar de cloenda del 75è aniversari es va celebrar el dissabte 21 de novembre a les 9 del vespre a l'hotel City Park Sant Just de la Crta.Reial 132 amb 204 assistents entre socis i simpatitzants.L'acte va ser presidit per l'alcalde i soci de la Secció, Josep Perpinyà, la regidora de Cultura, Palmira Badell, el president de l'Ateneu, Josep Maria Marquès, la Veguera del Baix Llobregat, Montse Ros i Jordi Gironès com a president de la SEAS. Durant l'acte es va lliurar als socis assistents la ceràmica commemorativa de l'aniversari, obra de Carme Malaret.

 

Ofrena a l'11 de setembre

11/09/2009 - Amb motiu de la celebració de la Diada de l'11 de setembre, la nostra Secció ha fet una ofrena floral al monument de Sant Just Desvern. Cada any, l'ofrena floral la fa només l'Ateneu, en nom de totes les seccions i de l'entitat, però enguany n'hem fet una de pròpia commemorant els nostres 75 anys d'existència.

75 cims en un cap de setmana

5 i 6/09/2009 - Finalment s'ha fet un total de 87 cims amb la participació de 314 companys, entre socis i simpatitzants, als qui agraïm el suport donat a aquesta iniciativa. A la fotografia Just Amigó, el nostre soci de més edat, fent la Penya del Moro i

Acostem la Penya del Moro al poble (75 cims)

06/09/2009 - La iniciativa de l'Ateneu de convidar els santjustencs a fer la Penya del Moro el 6 de setembre, col·laborant amb els 75 cims que feia la SEAS, ha estat exitosa amb 104 participants. Durant tot el matí s'han posat els mitjans necessaris perquè qui volgués pogués pujar-hi i firmar el llibre de firmes que hi havia al coll de can Solanes.
A la fotografia bona part de l'organització junt amb els primers caminadors.

Caminada al Perú

26/08/2009 - Com a activitat formant part del nostre 75è aniversari, del dia 7 fins al 26 d'agost un grup de socis i simpatitzants de la Secció, en nombre de 41, han realitzat una estada al Perú en la qual han visitat diversos indrets d'interès fent dues caminades. Una d'elles al Cañón del Colca i l'altra al Camí de l'Inca. El viatge ha estat un èxit sense incidents que calgui destacar.
PREMEU LES FOTOS PER ENGRANDIR-LES.

75è aniversari a Núria

 

Exitós cap de setmana a Núria

13 i 14/06/2009 - El cap de setmana a Núria ha estat un èxit amb la participació de 167 companys celebrant, possiblement en el millor marc de muntanya possible, el nostre 75è aniversari. Bona part dels itineraris de muntanya de les carenes i de la vall eren trepitjats pels nostres socis i simpatitzants. Unes jornades que quedaran en el nostre record cdurant molt de temps.

Via 75 aniversari

20/06/2009 - El nostre soci Joan Portes ha obert una primera via d’escalada a la vall de Riberola (Conflent) amb el nom de «75 aniversari», com a homenatge als 75 anys de vida de la SEAS. Es tracta d'una roca d’uns 100 metres d’altura havent fet la primera ascensió el juliol de 2007 per Joan Portes i José Trezene. Té una dificultat de IV + i el material que requereix són friends i bicons i l'equipament amb un parabol a les reunions.
En el butlletí 282 de maig-juny de 2009 vam publicar el treball sobre aquesta primera via. [PUNTA SEAS]

Participació a la Flama del Canigó

19/06/2009 - Com un més dels actes del nostre 75è aniversari, la nostra Secció participà el 23 de juny a la celebració de la portada de la Flama del Canigó a Sant Just mitjançant la incorporació de relleus que dugueren la torxa i la lectura del manifest de la Flama. Per altra banda es va instal·lar una exposició sobre la Flama del Canigó a la Sala Piquet de l'Ateneu del 19 al 26 de juny. Durant la inauguració el 19 de juny, Toni Ayala (president de Tradicions i Costums) va fer-nos la conferència "Flama del Canigó = identitat".
[WEB DE LA FLAMA DEL CANIGÓ]

Llibre sobre la història de la SEAS

24/04/2009 - El llibre "SEAS, 75 anys de muntanya i cultura" va ser presentat a la Sala Cinquantenari de l'Ateneu amb l'assistència de 160 persones. L'acte va ser presidit per Josep Perpinyà (alcalde), Ferran Mascarell (convidat), Pep Quintana (president del Centre d'Estudis) i Jordi Gironès (president de la SEAS). Finalitzant l'acte es van lliurar els primers llibres als socis de la Secció. El llibre es dóna als socis per unitat familiar i es poden aconseguir els dimarts de 8 a 9 del vespre al nostre local. Els qui no siguin socis el poden comprar al Centre d'Estudis o a les llibreries Ressenya i Colibrí de Sant Just.

La SEAS a ETV Llobregat Televisió

20/04//2009 - Emissió a les 20.45 h a ETV Llobregat Televisió d'un programa sobre les activitats relacionades amb el 75è aniversari junt amb altres habituals de cada any. En el programa hi han participat companys de la Secció i ha estat muntat pels socis Lluís Ramban i conduït per Pere Font.

Documental "Històries de la SEAS"

18/04/2009 - Després del treball fet durant gairebé dos anys per Pere Font (director i guionista) i Lluís Ramban (realitzador i imatges) amb la col·laboració de Joan González (Parallel 40), disposarem d'un documental d'uns 30 minuts titulat "Històries de la SEAS". Aquest documental es va estrenar el 18 d'abril de 2009 a les 8 del vespre a la Sala Cinquantenari de l'Ateneu amb l'assistència de 110 persones. El documental anirà encartat amb el llibre del Centre d'Estudis dedicat a la nostra Secció.

Exposició "75 anys de la SEAS"

16/04/2009 - El dijous 16 d'abril a 2/4 de 8 del vespre va ser inaugurada al Celler de can Ginestar l'exposició "75 anys de la SEAS" amb l'assistència de 86 persones i la presència, com a convidats, de Lluís Puntís (expresident del Centre Excursionista de Catalunya) i Palmira Badell (regidora de Cultura de l'Ajuntament). L'exposició va estar oberta fins al 10 de maig amb una bona acollida per part dels santjustencs essent visitada per 950 persones.
[VIDEO DE L'EXPOSICIÓ]

Expedició de discapacitats " Pol Sud Sense Límits"

11/02/2009 - Els expedicionaris Eric Villaló i Xavier Valbuena (Jesús Noriega no va poder assistir), acompanyats per Montse García (coordinadora del projecte), van presentar als assistents els detalls del projecte, i després l'Eric i el Xavier es van estendre sobre el desenvolupament de la pròpia expedició, seguida amb molt d'entusiasme pels alumnes de l'Escola Canigó de Sant Just amb qui els expedicionaris van mantenir contactes diaris des del mateix Pol Sud. Cal tenir present que aquest ha estat el primer acte públic realitzat. [FOTOS DE L'ACTE] [BLOG DE POL SUD SENSE LÍMITS]

Acte inaugural del 75è aniversari

17/01/2009 - Celebració de l'acte inaugural del 75è aniversari a l'Ateneu, amb l'asssistència de 460 persones i dels convidats: Molt Honorable President de la Generalitat Sr.José Montilla, del Molt Honorable Sr.Jordi Pujol, de l'Alcalde de Sant Just Sr. Josep Perpinyà, del President de la Federació d'Entitats Excursionistes Sr.Anton Fontdevila, del President de l'Ateneu Sr.Josep Maria Marquès i del de la SEAS Sr. Jordi Gironès, fent els seus parlaments, seguint la projecció d'un documental sobre la nostra història i cloent l'acte amb la cantada conjunta del Cor Lo Pom de Flors i de l'Orfeó Enric Morera.

El cava del 75è aniversari (Caves Castellroig)

veure fotos

Visita de la SEAS a les Caves Castellroig per veure on s'elabora el cava del nostre 75è aniversari. Premeu la foto de l'esquerra per veure el museu i les caves. El cava és un excel·lent Brut Nature Reserva que venem a 10 euros la unitat els dimarts de 8 a 9 del vespre al local o bé contactant amb Pep Gil tel 933719185 o Albert Cortès tel 933726763.
[+ web de Castellroig]

Concurs per al cartell i el logo del 75è aniversari

20/09/2008 - Durant el Sopar de Motxilla celebrat el 20 de setembre amb l'assistència de 110 companys, es van donar a conèixer els guanyadors del cartell (Teresa Diego) i del logo (Adam García) per al 75è aniversari de la Secció. Podeu accedir a veure tots els cartells i els logos presentats prement [+ CARTELLS I LOGOS]

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS