FER UN CAFÈ

29 de maig 2010 30 de maig 2 010
SALA CINQUANTENARI SALA CINQUANTENARI
   22 hores 18,30 hores

 

Fer un Cafè es una pràctica per a comediants i Justeatre va començar a treballar aquesta obra com un taller de teatre, es a dir que tots els actors havien de memoritzat tot el text i treballar les mateixes escenes amb diferents companys. Per tant el dia 29 de Maig podreu veure l’obra representada per uns actors i el dia 30 per uns altres. Això es una magnifica oportunitat per descobrir els diferents matisos que cada actor , treballant el mateix personatge por arribar a donar.

 Fer un cafè es l’historia d’un home i una dona al llarg de tota la vida, des que estudiaven al Institut fins a la seva vellesa. Esta organitzada en quatre escenes distanciades en el temps i al llarg d’obra anirem saben de les il·lusions, esperances, amors, desencants i tristors dels protagonistes.

 La  sala s’obrirà  mitja hora abans de la representació per poder gaudir d’una exposició pictòrica gentilment cedida per ARTENEU, -per aquesta ocasió-   perquè una de les escenes  de l’obra esta ambientada en una exposició.   A més a més, de tot això,  cadascun de vosaltres tindreu  una petita sorpresa relacionada amb l’obra  FER UN CAFÈ