un DRAC per SANT JUST.
una expressió de foc i música

El Rifenyo visita les escoles de Sant Just.


PROJECTE "EL RIFENYO A LES ESCOLES"
.


El passat dia 1 d'abril vem fer la primera sessió del "Rifenyo a les escoles" a l'escola Montseny. L'activitat, consta de dues parts, en primer lloc la visualitzacio d'un DVD en el que per una banda es mostra l'aportació del bestiari festiu a la cultura popular catalana i per altra banda mostra com es, i com es va dissenyar i construir el nostre Drac Rifenyo. En la segona part de l'activitat, els nens i nenes de 1er i 2on, dividits en dos grups, van poder passar la prova de portar el Drac i tocar en el grup de percussió. Ho van fer molt bé, s'ho van passar molt bé i se'n van endur de record, el carnet del curs de portador del Drac i un adhesiu amb l'anagrama del Rifenyo.
Els dos divendres següents la mateixa activitat es va dur a terme a l'escola Canigó. Aquesta vegada només amb nens de 2on, al ser-ne més alumnes a cada classe. També ho van fer molt bé, i s'ho van passar, també molt bé. I com els alumnes de l'escola Montseny, també es van endur de record el carnet i l'adhesiu.
Des de la colla valorem molt positivament l'activitat, ja que l'objectiu principal era acostar i donar a conèixer el Rifenyo i el bestiari festiu de Catalunya en general als nens i nenes del poble, tot passant's-ho bé i creiem que s'ha aconseguit, i molt.
Esperem poder repetir-ho d'altres anys, i a totes les escoles del poble.


Veure les fotos.