un DRAC per SANT JUST.
una expressió de foc i aigua

Festa de bateig d'en Rifenyo.


Festa de Bateig del DRAC de Sant Just (26/04/2008)
.

A Sant Just Desvern el dia 26 d'abril de 2008 vam celebrar la Festa de Bateig de Foc d'en Rifenyo el DRAC de Sant Just, l'acte principal va tenir lloc a la plaça Maragall on després de fer un breu parlament d'agraïment, es va encendre per primera vegada el nostre Drac,  va ser quan un dels Drac de Cua de DRAC de Cornella de Llobregat ens va oferir el seu ball,  un ball molt especial reservat per actes solemnes que va finalitzar amb la primera encesa del Rifenyo simbolitzant així l'inici d'una nova vida.

A continuació, en Rifenyo va tenir que creuar per una pluja de foc i  d'espurnes que tots els Dracs de las colles convidades li van oferir donant així l'inici del correfoc per els carres del nostre poble.

Des de la Colla del Drac de Sant Just volem fer un agraïment a l'Ajuntament de Sant Just Desvern que ha permès que aquest projecte de "un Drac per Sant Just" que ara fa un any i mig vam iniciar s'hagi pogut dur a terme.  A les Colles d'altres pobles convidades així com als col.laboradors de la Festa de Bateig.

Però especialment volem agrair a en Francesc Fermin delegat territorial per el Baix Llobregat de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya el seu inestimable suport, un suport  que ens ha permes fer aquest primer correfoc, però que també ens ha transmès unes basses fermes i una manera de fer amb el nostre Drac que sempre portarem amb nosaltres.

Gràcies.


Colles Convidades.

Dracs de “CUA de DRAC” de Cornella.
Drac dels Mansuets de foc de Vilassar de Mar.
El Corb de Corbera.
El Drac de Sant Feliu de Llobregat.

Col.laboradors Festa de Bateig.

CIABBATTA.
Pintors Miró.
Vienna Edicions.
Carbonell Serveis de Jardineria.
Antiga Granja Carbonell.
Super Servei Helena.


Fotos i vídeos.


fotos i videos del bateig