BILLAR
Els socis antics de l'Ateneu encara recorden l'anterior cafè on hi havia tres taules de billar, una d'elles de "gran Match", una altra més petita per jugar al trenta-u i una altra de xapó.
A principis dels anys 70 un grup de socis de l'Ateneu, davant el deteriorament i desaparició dels billars, van creure oportú promoure la creació d'una secció de billar, la qual cosa va ser aprovada per l'Assemblea General de socis de l'entitat, autoritzant aquest grup de socis a comprar un billar nou reglamentari amb calefacció i situant-lo al Cafè de l'Ateneu, on els socis d'aquesta nova secció puguessin jugar al billar.
 

Cal recordar que aquesta secció està oberta a tots els socis de l'Ateneu que vulguin apuntar-s'hi.

La quota de la secció és actualment de 44 euros l'any, i podem practicar el billar cada dia a la sala que tenim al costat del Cafè, on actualment hi ha dos billars amb calefacció de mides reglamentàries (gran match).

Cada any organitzem un campionat social amb diferents variants (tres bandes, lliure, combinat, etc) i tenim per costum participar a la Setmana de l'Ateneu.

Normalment les hores de més activitat són les tardes de dilluns a divendres. Si algú està interessat a conèixer millor aquesta secció, pot passar-se pel nostre local o trucar a la secretaria de l'Ateneu al telèfon 93 371 31 15.