Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2018

15/09/2018- Durant la celebració del sopar de motxilla al Pati del Roure es va elegir la foto guanyadora per votació popular i també es van donar a conèixer els guanyadors d'acord amb la decisió del jurat. Vegeu totes les fotos guanyadores amb el nom dels guanyadors a [FOTOS GUANYADORES]

 

Cicle "Muntanya: esport i aventura" - Núria i vall de Ribes

30/09/2018- Excursió a Núria i vall de Ribes, amb sortida del Parador a les 6.30 h. Hi haurà tres excursions: la llarga recorrerà el Camí dels Enginyers fins a Comadevaca i Queralbs, la mitjana pujarà al Puigmal des de Núria retornant pel mateix camí, i la curta serà un circuit des de Queralbs. Inscripcions a partir del 24 de setembre al correu seas.santjust@gmail.com INFO: [PROGRAMA] [MAPA ENGINYERS] [MAPA PUIGMAL] [MAPA CURTA] GPS: [MAPA GPS] [TRACK ENGINYERS] [TRACK PUIGMAL] [TRACK CURTA]

 

Matinal a la Cova de l'Arcada (Montserrat)

07/10/2018- Excursió matinal a la cova de l'Arcada (Montserrat) amb sortida del Parador a les 7.30 h. Itinerari: El Bruc, cova de l'Arcada, pas del Príncep, refugi Vicenç Barber, l'Era dels Pallers i el Bruc.
[PROGRAMA] [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK GPS] [LA COVA DE L'ARCADA]

 

Cicle "Muntanya: esport i aventura" - Serra de Curull i salt del Mir (Osona)

19/10/2018- Conferència "L'excursionisme: descobriment dels Pirineus, entre la Renaixença i el Modernisme" per Teresa M.Sala a les 20 h al local de la SEAS.
21/10/2018- Excursió llarga: Vidrà, la Vila Vella, Puig de les Àligues, Salgueda, salt del Molí i Vidrà. Curta: Sta.Maria de Besora, salt del Mir, el Prat i Sta.Maria de Besora. Inscripcions a partir del 15/10 al correu seas.santjust@gmail.com INFO: [PROGRAMA] [MAPA LLARGA] [GRÀFIC LLARGA] [MAPA CURTA] [GRÀFIC CURTA] GPS: [MAPA GPS LLARGA I CURTA] [TRACK LLARGA] [TRACK CURTA]

 

Resultat enquestes excursions 2017-2018

30/09/2018- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Els Paisatges de Catalunya", durant la temporada 2017-2018, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2017-2018]

 

German Català fa el pic Lenin

15/08/2018- El nostre soci German Català va fer el pic Lenin (7.165 m) el 15 d'agost d'enguany on va fer onejar la senyera amb l'escut de la SEAS. El pic Lenin o pic Ibn Sina és una elevació muntanyosa localitzada a les Muntanyes del Pamir, concretament a la serralada de Zaalajsk, a la frontera entre el Tadjikistan i el Kirguizistan, a la província de Gorno-Badakhxan [VIQUIPÈDIA].
Premeu la imatge per a ampliar-la.

 

Resultats de la Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

13/05/2018- Amb un dia ben plujós va tenir lloc la XLIII Marxa de Regularitat Fugenci Baños al poble d'Espinelves a les Guilleries (Osona). A la marxa hi van participar 25 equips amb un total de 53 participants, essent guanyador l'equip compost per Bernat Macià i Núria Palomar.
Vegeu [RESULTAT DE LA MARXA DE REGULARITAT 2018]

 

Llicència federativa per al 2018

04/12/2017- A partir del 4 de desembre ja es pot sol·licitar la llicència federativa per al 2018. Ho podeu fer preferiblement a través de transferència bancària segons el següent [PROCEDIMENT] o bé personalment els dimarts de 19 a 21 h en el local mitjançant pagament en metàl·lic (import exacte).
[TAULES DE MODALITATS I PREUS DE LA FEDERACIÓ]
[ÀMPLIA INFORMACIÓ SOBRE EL CARNET FEDERATIU]

 

Bones pràctiques a la muntanya (UES)

23/12/2017- Atenent l'interès que té el vídeo que va elaborar, ja fa força temps, la secció de natura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), incloem l'accés a aquest vídeo penjat a Youtube [BONES PRÀCTIQUES A LA MUNTANYA]

 

Nous mapes, llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

04/12/2016- Aquest any 2017, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de mapes, guies i llibres gratuïtament en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca, tots ells són a l'abast a tots els nostres socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

18/09/2017- En el Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2017 s'han presentat 24 autors amb un total de 69 fotografies. El jurat compost per: Yolanda Monzó, Maria Teresa Reverter, Lluís Tarrés i Lluís Ayguadé ha atorgat els premis següents a: Jordi Gironès (primer premi), Nicolàs Adriasola (segon premi), Genís Campreciós (millor col.lecció) i Albert Cortès (millor en excursions SEAS). El premi popular fet durant el sopar de motxilla va ser per Jordi Gironès.
[FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS