Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

18/09/2017- En el Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2017 s'han presentat 24 autors amb un total de 69 fotografies. El jurat compost per: Yolanda Monzó, Maria Teresa Reverter, Lluís Tarrés i Lluís Ayguadé ha atorgat els premis següents a: Jordi Gironès (primer premi), Nicolàs Adriasola (segon premi), Genís Campreciós (millor col.lecció) i Albert Cortès (millor en excursions SEAS). El premi popular fet durant el sopar de motxilla va ser per Jordi Gironès. L'exposició de les fotos presentades es farà a la Sala Piquet de l'Ateneu del 18 al 30 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 21 h
[FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS]

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - Circ de Concròs

24/09/2017- Primera excursió del nou cicle al circ de Concròs (Ripollès), amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari: Vallter, circ de Concròs, Roca Colom, torrent de Carboners i Setcases. Curta: Vallter, pic de la Llosa i Vallter. Inscripcions a partir del 18 de setembre al correu de la SEAS.
Info: [PROGRAMA] [MAPA] [GRÀFICA] [MAPA GPS] [TRACK GPS]
[EL CIRC DE CONCRÒS]

Accediu al [CALENDARI]

 

21a Caminada Popular de la SEAS per Collserola

08/10/2017- Celebració de la 21a Caminada Popular de la SEAS per Collserola amb sortida del Molí Fariner a les 9 h, amb un itinerari que ens descobrirà les barraques de vinya dels entorns de Collserola. Inscripcions: 3, 4 i 5 d'octubre de 20 a 21 h al local del carrer Ateneu, 3 de Sant Just o a través de:
Inscripcions per internet

INFO: [CARTELL] [REGLAMENT]

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - Serra de Gitarriu

13/10/2017- Conferència "Els elements modeladors del paisatge" per Lluís Solé a les 20 h la Sala Piquet de l'Ateneu 15/10/2017- Excursió a la serra de Gitarriu (Garrotxa) amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari: Sadernes, la Plana, Forat del Treu, Gitarriu i Sadernes. Curta: Sadernes a Sant Aniol d'Aguja. Inscripcions des del 9 d'octubre al correu de la SEAS.
Info: [PROGRAMA] [MAPA] [GRÀFICA] [MAPA GPS] [TRACK GPS]

 

Matinal - Les fonts d'Argentona

22/10/2017- Excursió a la vall de Clarà d'Argentona, recorrent les diverses fonts d'aquest entorn i fent el cim del turó d'en Cirers. Itinerari: Argentona (Cementiri Nou), font del Gavatx, font del Castanyer, font d'en Quico, coll del Mal Pas, turó d'en Cirers, font d'en Quico, font del Roure i Argentona (Cementiri Nou).
[LES FONTS D'ARGENTONA]

Info: [PROGRAMA] [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK GPS] [RUTA COTXES]

 

Escarrilla 1989

03/11/2017- Projecció de la pel.lícula "Escarrila 1989" de Josep Izquierdo al local de la SEAS a les 20 h. Es tracta d'un reportatge sobre les estades de Setmana Santa a Escarrilla (Vall de Tena, Pirineu aragonès) d'un nombrós i divers grup de socis de la SEAS a finals dels anys 80. Convidem a assistir a aquesta projecció a tots els socis i simpatitzants.
[A LA MEMÒRIA DE MARCEL.LÍ CAMATS]

 

Nous llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

27/12/2016- Aquest any 2016, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de llibres gratuït en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca de llibres, mapes i CDs, els quals són a l'abast a tots els nostre socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Llicència federativa per al 2017

05/12/2016 - A partir del 5 de desembre ja es pot demanar la llicència federativa per al 2017. Per tramitar una llicència ho podeu fer al nostre local els dimarts de 19 a 21 h, demanant per Joan Gironès i fent el pagament en metàl·lic (import exacte) o bé mitjançant una transferència tal com s'indica al [PROCEDIMENT]
Preus i informació:[PREUS LLICÈNCIES] [CIRCULAR FEEC] [WEB DE LA FEEC]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS