Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Travessa Ribera de Riu - Vall de Conangles

21 i 22/07/2018- Travessa des de la Ribèra de Rius fins a la vall de Conangles pel port de Rius, fent nit al refugi dera Restanca. Durant la travessa hi haurà l'opció de fer el lac Redon o bé algun dels pics del tuc de Tòrt o del tuc de Conangles. Les places estan limitades a 45 i les inscripcions es poden fer a partir de l'1 de maig a través del [CORREU DE LA SEAS] seguint les instruccions del programa. Es requereix forma física i equipament adequats.
Info: [PROGRAMA] [GRAFIQUES] [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK 1er] [TRACK 2on]

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2018

01/09/2018- S'anuncia la celebració del Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2018 i s'obre el període de presentació de fotografies que finalitzarà el 12 de setembre a les 20 h. El jurat es reunirà el 13 de setembre per fer el seu veredicte, a porta tancada, el qual serà donat a conèixer durant el sopar de motxilla del 15 de setembre al Pati del Roure, on es decidirà la foto guanyadora per votació popular. En cas de presentar-se al concurs, cal que llegiu les bases indicades tot seguit. Info: [BASES DEL CONCURS]

 

Cicle "Muntanya: esport i aventura" - Núria i vall de Ribes

30/09/2018- Excursió a Núria i vall de Ribes, amb sortida del Parador a les 6.30 h. Excursió llarga: Núria, camí dels Engianyers, refugi de Comadevaca, les Marrades i Querlabs. Excursió curta: Queralbs, Vilamanya, Batet, Fustanyà i Queralbs. INFO: [PROGRAMA] [MAPA LLARGA] [GRÀFICA LLARGA] [MAPA CURTA] [GRÀFICA CURTA] GPS: [MAPA GPS] [TRACK LLARGA] [TRACK CURTA]

 

Nou cicle temàtic "Muntanya: esport i aventura"

17/06/2018- Durant el dinar de cloenda del cicle temàtic sobre "Els Paisatges de Catalunya" celebrat a Ripoll, i després de l'excursió al torrent de la Masica de Vallfogona de Ripollès, va ser presentat als assistents el programa del nou cicle dedicat a "Muntanya: esport i aventura", que s'iniciarà el 30 de setembre amb la primera excursió i el 19 d'octubre amb la primera conferència. Vegeu el [PROGRAMA]

 

Resultats de la Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

13/05/2018- Amb un dia ben plujós va tenir lloc la XLIII Marxa de Regularitat Fugenci Baños al poble d'Espinelves a les Guilleries (Osona). A la marxa hi van participar 25 equips amb un total de 53 participants, essent guanyador l'equip compost per Bernat Macià i Núria Palomar.
Vegeu [RESULTAT DE LA MARXA DE REGULARITAT 2018]

 

Resultat enquestes excursions 2016-2017

30/06/2017- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Geografies literàries", a la temporada 2016-2017, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2016-2017]

 

Llicència federativa per al 2018

04/12/2017- A partir del 4 de desembre ja es pot sol·licitar la llicència federativa per al 2018. Ho podeu fer preferiblement a través de transferència bancària segons el següent [PROCEDIMENT] o bé personalment els dimarts de 19 a 21 h en el local mitjançant pagament en metàl·lic (import exacte).
[TAULES DE MODALITATS I PREUS DE LA FEDERACIÓ]
[ÀMPLIA INFORMACIÓ SOBRE EL CARNET FEDERATIU]

 

Bones pràctiques a la muntanya (UES)

23/12/2017- Atenent l'interès que té el vídeo que va elaborar, ja fa força temps, la secció de natura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), incloem l'accés a aquest vídeo penjat a Youtube [BONES PRÀCTIQUES A LA MUNTANYA]

 

Nous mapes, llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

04/12/2016- Aquest any 2017, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de mapes, guies i llibres gratuïtament en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca, tots ells són a l'abast a tots els nostres socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

18/09/2017- En el Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2017 s'han presentat 24 autors amb un total de 69 fotografies. El jurat compost per: Yolanda Monzó, Maria Teresa Reverter, Lluís Tarrés i Lluís Ayguadé ha atorgat els premis següents a: Jordi Gironès (primer premi), Nicolàs Adriasola (segon premi), Genís Campreciós (millor col.lecció) i Albert Cortès (millor en excursions SEAS). El premi popular fet durant el sopar de motxilla va ser per Jordi Gironès.
[FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS