Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

5è Cicle Audiovisual de Muntanya

01/03/2018- Inauguració del 5è Cicle Audiovisual de Muntanya amb l'audiovisual "Òscar Cadiach, sempre amunt!" amb la seva participació personal a l'acte. Es farà a la Sala Cinquantenari de l'Ateneu a les 8 del vespre. L'Òscar Cadiach és alpinista i fa poc acaba de fer els 14 cims de més de 8.000 metres de la Terra. Els propers audiovisuals seran: 5 d'abril "Tour 2018 del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, 3 de maig "El Pedra, una història de voluntat i decisió" per Javier Aznar i 7 de juny "Innominata" per Felip Linares, tots aquests a la Sala Piquet de l'Ateneu a les 8 del vespre. Info: [PROGRAMA AUDIOVISUALS]

 

Assemblea General de la SEAS

03/03/2018- Celebració de l'Assemblea General Ordinària de la SEAS a les 19 h al local social amb el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior, 2. Memòria de la Secció del 2017, 3. Moviment de socis, 4. Estat de comptes del 2017, 5. Propostes per al 2018, 6. Proposta de modificació de quotes, 7. Pressupost per al 2018 i 8. Precs i preguntes.

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - Sant Llorenç del Munt i l'Obac

09/03/2018- Conferència "Relleus en conglomerats del marge de la Depressió Central" per Joan M. Vilaplana a les 20 h la Sala Piquet (Ateneu)
11/03/2018- Excursió a Sant Llorenç del Munt i l'Obac amb sortida del Parador a les 8 h. Itinerari llarg: Matadepera, la Mola, coll d'Estenalles i collada de l'Obac. Curta de coll d'Estenalles i collada de l'Obac. Inscripcions des del 5 de març
al [CORREU DE LA SEAS]. [PROGRAMA] [MAPA GPS GLOBAL] Llarga: [MAPA LLARGA] [GRÀFICA LLARGA] [TRACK LLARGA] Curta: [MAPA CURTA] [GRÀFICA CURTA] [TRACK CURTA]

 

Caminada del Centenari de l'Ateneu a Santa Creu d'Olorda

18/03/2018- Dins dels actes de la celebració del Centenari de l'Ateneu, la SEAS organitza una caminada a Santa Creu d'Olorda el diumenge 18 de març. Durant l'itinerari es faran algunes parades per a explicar, de forma teatralitzada, el patrimoni arquitectònic i cultural de l'entorn. L'acte acabarà amb un dinar a l'esplanada de Santa Creu. Cal inscriure's prèviament a través del [CORREU DE LA SEAS] i per saber tots els detalls de la Caminada consulteu el [PROGRAMA]

 

Matinal - Cova de l'Arcada (Montserrat)

25/03/2018- Excursió matinal a la cova de l'Arcada (Montserrat) amb sortida del Parador a les 7.30 h . Itinerari: El Bruc, cova de l'Arcada, pas del Príncep, refugi Vicenç Barber, l'Era dels Pallers i el Bruc.
Info: [PROGRAMA] [MAPA] [LA COVA DE L'ARCADA]
GPS: [MAPA GPS] [TRACK GPS]

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - El Rosselló

14 i 15/04/2018- Excursió de cap de setmana al Rosselló, fent excursions a l'entorn dels Orgues de l'Illa (dissabte) i del cap de Leucata (diumenge) combinades amb visites guiades a Sant Martí del Canigó i Sant Miquel de Cuixà. Es farà mitja pensió en un hotel de tres estrelles de Prada. Les inscripcions s'obren l'1 de febrer a través del [CORREU DE LA SEAS] seguint el procediment indicat en el [PROGRAMA]. Les places són limitades. El 4 d'abril es farà una reunió prèvia per a tractar tots els detalls de la sortida.

 

I Cursa de muntanya «La Mitja Desvern»

21/04/2018- Per commemorar els 100 anys de l’Ateneu Santjustenc (1918-2018), el proper dissabte 21 d’abril, la Secció d’Alta Muntanya de la SEAS organitza la I Cursa de Muntanya «La Mitja Desvern». L’objectiu principal de la cursa és celebrar el centenari de l’Ateneu alhora que reunir esport i natura i donar a conèixer, encara més si cal, l’entorn del parc natural de Collserola en el seu vessant santjustenc. Els participants d’aquest esdeveniment esportiu tindran l’oportunitat de córrer per paisatges molt variats i que constitueixen un entorn privilegiat a només deu minuts de la ciutat de Barcelona.

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - Montseny

18/05/2018- Conferència "Relleus granítics i esquistosos de les serralades costaneres" per Joan M. Panareda a les 20 h la Sala Piquet (Ateneu)
20/05/2018- Excursió al Montseny amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari llarg: Collformic, Puig Drau, Tagamanent i Aiguafreda. Curt: Aiguafreda, dolmen de l'Arca, Aiguafreda de Dalt i Aiguafreda. Inscripcions des del 14 de maig
al [CORREU DE LA SEAS]. Info: [PROGRAMA] [GRAFIQUES] Llarga: [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK] Curta: [MAPA] [ MAPA GPS] [TRACK]

 

Resultat enquestes excursions 2016-2017

30/06/2017- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Geografies literàries", a la temporada 2016-2017, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2016-2017]

 

Llicència federativa per al 2018

04/12/2017- A partir del 4 de desembre ja es pot sol·licitar la llicència federativa per al 2018. Ho podeu fer preferiblement a través de transferència bancària segons el següent [PROCEDIMENT] o bé personalment els dimarts de 19 a 21 h en el local mitjançant pagament en metàl·lic (import exacte).
[TAULES DE MODALITATS I PREUS DE LA FEDERACIÓ]
[ÀMPLIA INFORMACIÓ SOBRE EL CARNET FEDERATIU]

 

Bones pràctiques a la muntanya (UES)

23/12/2017- Atenent l'interès que té el vídeo que va elaborar, ja fa força temps, la secció de natura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), incloem l'accés a aquest vídeo penjat a Youtube [BONES PRÀCTIQUES A LA MUNTANYA]

 

Nous mapes, llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

04/12/2016- Aquest any 2017, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de mapes, guies i llibres gratuïtament en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca, tots ells són a l'abast a tots els nostres socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

18/09/2017- En el Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2017 s'han presentat 24 autors amb un total de 69 fotografies. El jurat compost per: Yolanda Monzó, Maria Teresa Reverter, Lluís Tarrés i Lluís Ayguadé ha atorgat els premis següents a: Jordi Gironès (primer premi), Nicolàs Adriasola (segon premi), Genís Campreciós (millor col.lecció) i Albert Cortès (millor en excursions SEAS). El premi popular fet durant el sopar de motxilla va ser per Jordi Gironès.
[FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS