Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

I Cursa de muntanya «La Mitja Desvern»

21/04/2018- Per commemorar els 100 anys de l’Ateneu Santjustenc (1918-2018), el proper dissabte 21 d’abril, la Secció d’Alta Muntanya de la SEAS organitza la I Cursa de Muntanya «La Mitja Desvern». L’objectiu principal de la cursa és celebrar el centenari de l’Ateneu alhora que reunir esport i natura i donar a conèixer, encara més si cal, l’entorn del parc natural de Collserola en el seu vessant santjustenc. Els participants d’aquest esdeveniment esportiu tindran l’oportunitat de córrer per paisatges molt variats i que constitueixen un entorn privilegiat a només deu minuts de la ciutat de Barcelona.
Info i inscripcions: [LA MITJA DESVERN]

 

Travessa de la serra de Sant Gervàs

05/05/2018- Travessa de la serra de Sant Gervàs (Pallars Jussà i Alta Ribagorça) passant pel Portús de Sant Gervàs. Itinerari: La Torre de Tamúrcia (1.000 m), ermita de Sant Gervàs, Portús de Sant Gervàs (1.675), cim de la Pala del Teller (1.890) i Adons (1.357). La sortida serà des del Parador a les 6 h
Info i inscripcions: [PROGRAMA] [MAPA AMB ITINERARI] [MAPA GPS] [TRACK GPS] [GRÀFICA]

 

Matinal - Turó del Samon (Montseny)

06/05/2018- Excursió matinal al turó del Samon (Montseny) amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari: El Polell, collet de la Cova, turó del Samon i el Polell.
Info: [PROGRAMA]
GPS: [MAPA] [GRÀFICA] [MAPA GPS] [TRACK GPS]

 

XLIII Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

13/05/2018- Celebració de la XLIII Marxa de Regularitat Fulgenci Baños a la comarca d'Osona. Les inscripcions es faran els dies 7 i 8 de maig de 8 a 9 del vespre al local de la SEAS, i el lliurament de la documentació es farà el divendres 11 de maig a les 8 del vespre al mateix local. La sortida del Parador en autocar serà el 13 de maig a les 7:30 h. El dinar i el lliurament dels premis es farà on acaba la Marxa on hi haurà servei de barbacoes.
Info: [PROGRAMA]

 

Cicle Els Paisatges de Catalunya - Montseny

18/05/2018- Conferència "Relleus granítics i esquistosos de les serralades costaneres" per Josep M. Panareda a les 20 h la Sala Piquet (Ateneu)
20/05/2018- Excursió al Montseny amb sortida del Parador a les 7 h. Itinerari llarg: Collformic, Puig Drau, Tagamanent i Aiguafreda. Curt: Aiguafreda, dolmen de l'Arca, Aiguafreda de Dalt i Aiguafreda. Inscripcions des del 14 de maig
al [CORREU DE LA SEAS]. Info: [PROGRAMA] [GRAFIQUES] Llarga: [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK] Curta: [MAPA] [ MAPA GPS] [TRACK]

 

Travessa Ribera de Riu - Vall de Conangles

21 i 22/07/2018- Travessa des de la Ribèra de Rius fins a la vall de Conangles pel port de Rius, fent nit al refugi dera Restanca. Durant la travessa hi haurà l'opció de fer el lac Redon o bé algun dels pics del tuc de Tòrt o del tuc de Conangles. Les places estan limitades a 45 i les inscripcions es poden fer a partir de l'1 de maig a través del [CORREU DE LA SEAS] seguint les instruccions del programa. Es requereix forma física i equipament adequats.
Info: [PROGRAMA] [GRAFIQUES] [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK 1er] [TRACK 2on]

 

Resultat enquestes excursions 2016-2017

30/06/2017- Després d'haver realitzat enquestes sobre algunes de les excursions fetes durant el cicle dedicat a "Geografies literàries", a la temporada 2016-2017, publiquem els resultats resumits en el quadre adjuntat tot seguit:
[RESULTAT DE LES ENQUESTES D'EXCURSIONS DEL 2016-2017]

 

Llicència federativa per al 2018

04/12/2017- A partir del 4 de desembre ja es pot sol·licitar la llicència federativa per al 2018. Ho podeu fer preferiblement a través de transferència bancària segons el següent [PROCEDIMENT] o bé personalment els dimarts de 19 a 21 h en el local mitjançant pagament en metàl·lic (import exacte).
[TAULES DE MODALITATS I PREUS DE LA FEDERACIÓ]
[ÀMPLIA INFORMACIÓ SOBRE EL CARNET FEDERATIU]

 

Bones pràctiques a la muntanya (UES)

23/12/2017- Atenent l'interès que té el vídeo que va elaborar, ja fa força temps, la secció de natura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES), incloem l'accés a aquest vídeo penjat a Youtube [BONES PRÀCTIQUES A LA MUNTANYA]

 

Nous mapes, llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

04/12/2016- Aquest any 2017, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de mapes, guies i llibres gratuïtament en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca, tots ells són a l'abast a tots els nostres socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

18/09/2017- En el Concurs Fotogràfic de la SEAS del 2017 s'han presentat 24 autors amb un total de 69 fotografies. El jurat compost per: Yolanda Monzó, Maria Teresa Reverter, Lluís Tarrés i Lluís Ayguadé ha atorgat els premis següents a: Jordi Gironès (primer premi), Nicolàs Adriasola (segon premi), Genís Campreciós (millor col.lecció) i Albert Cortès (millor en excursions SEAS). El premi popular fet durant el sopar de motxilla va ser per Jordi Gironès.
[FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS