Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

La SEAS amb la Flama del Canigó

23/06/2017- Com cada any, la nostra Secció participa en els actes de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan acompanyant el recorregut de la Flama fins al Parc del Canigó al vespre del 23 de juny. Per aquest motiu, convoquem els nostres socis i simpatitzants a concentrar-nos a la plaça Antoni Malaret (al costat de l'Ateneu) a les 21.15 h per tal d'acompanyar junts la Flama. A les 21.30 h es farà al Parc del Canigó la lectura del manifest i l'encesa de la foguera.

 

Presentació del nou cicle Els Paisatges de Catalunya

19/06/2017- A l'excursió de cloenda del cicle sobre Geografies Literàries es va presentar el nou cicle per a la temporada 2017-2018 que tractarà dels Paisatges de Catalunya. S'iniciarà el 24 de setembre amb una excursió al circ de Concròs (Ripollès) i la primera conferència serà el 13 d'octubre sobre "Els elements modeladors del paisatge" a càrrec del soci Lluís Solé, seguint l'excursió a l'Alta Garrotxa (Gitarriu l'excursió llarga i Sant Aniol d'Aguja la curta).
Accediu al [CALENDARI]

 

Sortida de Veterans a la Torreta de l'Orri

1 i 2/07/2017- Sortida de Veterans al refugi de la Basseta de Sant Joan de l'Erm, fent la Torreta de l'Orri (2.440 m) al Pallars Sobirà. Inscripcions fins al dia 21 de juny al tel 93 3714860 o al correu de la SEAS: seas.santjust@gmail.com Places limitades.
Per a més informació i detalls vegeu [PROGRAMA] [MAPA] [MAPA GPS] [TRACK GPS]

 

Sopar de Lluna Plena a la M.Déu de la Roca

08/07/2017- Sopar de Lluna Plena a la Mare de Déu de la Roca (Baix Camp). Desplaçament en autocar el dissabte 8 de juliol a 2/4 de 6 de la tarda des del Parador. Hi haurà tres opcions de pujada a l'ermita i les inscripcions es faran el dijous 29 de juny de 8 a 9 del vespre en el local. Per a més informació i detalls sobre preus i menú del sopar vegeu el programa.
[PROGRAMA]

 

Travessa Espot - Sant Maurici per Monestero

15 i 16/07/2017- Travessa d'Espot fins a Sant Maurici per la vall de Monestero, fent nit el dissabte al refugi Josep Maria Blanc. Hi ha l'opció de fer el pic de Peguera o de Monestero. Inscripcions a partir del 1 de maig al correu de la SEAS: seas.santjust@gmail.com fins a esgotar les 50 places disponibles. Els socis tindran preferència fins al 10 de maig i a partir d'aquesta data es confirmaran les inscripcions per pagar la bestreta. La resta del pagament i altres detalls els trobareu al [PROGRAMA]
INFO: [MAPA] [Gràfica ESPOT-BLANC] [Gràfica BLANC-ST.MAURICI] [MAPA GPS] [TRACK UNIFICAT]

 

Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

14/05/2017- La XLII Marxa de Regularitat Fulgenci Baños es va celebrar al Moianès amb un itinerari iniciat i acabat a Sant Quirze Safaja a la comarca del Moianès. El recorregut s'ha fet bàsicament dins de la vall del Tenes, passant per la balma de l'Espluga, la poua de Vilardell, el Molí Nou del Bosc, Sant Andreu de Castellcir i la teuleria de Puigdomènec. L'equip guanyador ha estat el d'Elisabet Ballestero i Xavier Fuentes.
Vegeu els [RESULTATS DE LA MARXA DE REGULARITAT]

 

4t Cicle d'Audiovisuals de Muntanya de la SEAS

02/03/2017- Presentem el 4t Cicle d'Audiovisuals de Muntanya de la SEAS. La primera projecció serà "Kala Pattar i Lobuche Peak", l'audiovisual que explica l'aventura a aquests dos cims de l'Himàlaia a càrrec de Vicente Castillo, Ramon López, Josep Perpinyà, Carme Tena i Francisco Vizcaíno. La segona sessió serà "Sibèria, escalada en gel a la frontera llunyana" a càrrec de Rafa Vadillo. El mes de maig gaudirem de la projecció "2.304.400 passes", l'aventura de l'Albert Bosch en solitari al Pol Sud. I finalment al juny tindrem la sessió amb dues pel·lícules guanyadores del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló. [INFO CICLE]

 

Nous llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

27/12/2016- Aquest any 2016, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de llibres gratuït en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca de llibres, mapes i CDs, els quals són a l'abast a tots els nostre socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Llicència federativa per al 2017

05/12/2016 - A partir del 5 de desembre ja es pot demanar la llicència federativa per al 2017. Per tramitar una llicència ho podeu fer al nostre local els dimarts de 19 a 21 h, demanant per Joan Gironès i fent el pagament en metàl·lic (import exacte) o bé mitjançant una transferència tal com s'indica al [PROCEDIMENT]
Preus i informació:[PREUS LLICÈNCIES] [CIRCULAR FEEC] [WEB DE LA FEEC]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS