Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017

01/07/2017- Anunciem la convocatòria del Concurs Fotogràfic de la SEAS 2017. Les fotografies es podran presentar fins al dia 12 de setembre inclòs, a la secretaria de l'Ateneu de dilluns a divendres de 18 a 21 h o els dimarts de 19 a 21 h al local de la SEAS. El resultat dels guanyadors del concurs serà donat a conèixer el 16 de setembre durant el Sopar de Motxilla, en el qual prèviament els assistents hauran elegit la foto guanyadora per votació popular.
Accediu a les [BASES DEL CONCURS]

 

Presentació del nou cicle Els Paisatges de Catalunya

19/06/2017- A l'excursió de cloenda del cicle sobre Geografies Literàries es va presentar el nou cicle per a la temporada 2017-2018 que tractarà dels Paisatges de Catalunya. S'iniciarà el 24 de setembre amb una excursió al circ de Concròs (Ripollès) i la primera conferència serà el 13 d'octubre sobre "Els elements modeladors del paisatge" a càrrec del soci Lluís Solé, seguint l'excursió a l'Alta Garrotxa (Gitarriu l'excursió llarga i Sant Aniol d'Aguja la curta).
Accediu al [CALENDARI]

 

Marxa de Regularitat Fulgenci Baños

14/05/2017- La XLII Marxa de Regularitat Fulgenci Baños es va celebrar al Moianès amb un itinerari iniciat i acabat a Sant Quirze Safaja a la comarca del Moianès. El recorregut s'ha fet bàsicament dins de la vall del Tenes, passant per la balma de l'Espluga, la poua de Vilardell, el Molí Nou del Bosc, Sant Andreu de Castellcir i la teuleria de Puigdomènec. L'equip guanyador ha estat el d'Elisabet Ballestero i Xavier Fuentes.
Vegeu els [RESULTATS DE LA MARXA DE REGULARITAT]

 

Nous llibres i guies per a la biblioteca de la SEAS

27/12/2016- Aquest any 2016, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya hem rebut un important lot de llibres gratuït en reconeixement al manteniment de la nostra biblioteca de llibres, mapes i CDs, els quals són a l'abast a tots els nostre socis.
[DETALL DEL LOT DE LLIBRES REBUTS]

 

Llicència federativa per al 2017

05/12/2016 - A partir del 5 de desembre ja es pot demanar la llicència federativa per al 2017. Per tramitar una llicència ho podeu fer al nostre local els dimarts de 19 a 21 h, demanant per Joan Gironès i fent el pagament en metàl·lic (import exacte) o bé mitjançant una transferència tal com s'indica al [PROCEDIMENT]
Preus i informació:[PREUS LLICÈNCIES] [CIRCULAR FEEC] [WEB DE LA FEEC]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores.

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS