Mida de la lletra del text Lletra normal Lletra mitjana Lletra gran

 

Matinal a la font de les Tàpies (Moianès)

23/10/2016- Excursió matinal a la font de les Tàpies (Moianès). Itinerari: El Canadell, Sant Salvador de Canadell, Casa de les Quingles i la Torrecabota, font de les Tàpies i Casa de les Tàpies, amb sortida del Parador a les 7.30 h.
Més INFO: [PROGRAMA] [FONT DE LES TÀPIES] [RUTA COTXES]

 

Matinal al Camí Ral i Plana Ponça

06/11/2016- Excursió matinal al Camí Ral i Plana Ponça (Olesa de Bonesvalls, Garraf). Itinerari: Barri de l'Hospital, ca n'Amat, Mas Cort Vell, can Mitjans, Plana Ponça i barri de l'Hospital, amb sortida del Parador a les 7.30 h.
Més INFO: [PROGRAMA]

 

Cicle sobre Geografies Literàries - Excursió al Montseny

10/11/2016- Conferència DIJOUS «Marià Manent i el Montseny», per Arnau Vives a les 20 h a l'Ateneu
13/11/2016- Excursió a Arbúcies (Montseny) amb sortida del Parador a les 7 h. Excursió llarga Arbúcies-Sta.Fe i curta circuit des de Santa Fe (vegeu Programa). Inscripcions a partir del 7 de novembre al correu: seas.santjust@gmail.com
Excursió llarga: [PROGRAMA] [MAPA] [GPS MAPA] [GPS TRAK] [GRAFICA]
Excursió curta: [MAPA] [GPS MAPA] [GPS TRAK] [GRAFICA]

 

Matinal als Llacs i turó del Llop

27/11/2016- Excursió matinal als Llacs i turó del Llop (Castellar del Vallès, Vallès Occidental). Itinerari: Urbanització Can Font, llacs de la Pepa i la Lola, pantà de la Mixeta, coll de Miralles, turó del Llop i urbanització Can Font, amb sortida del Parador a les 7.30 h.
Més INFO: [PROGRAMA]

 

L'aigua a Collserola-molt per veure

02/10/2016- El lema de la 20a Caminada Popular de la SEAS del 2 d'octubre de 2016, que hem dut a terme en col·laboració amb el Parc de Collserola, ha estat "L'aigua a Collserola-molt per veure". L'objectiu d'aquesta proposta era donar a conèixer i valorar en la seva justa mesura elements del Parc i de la seva història passada i present vinculats a l'aigua. L'abast de "L'aigua a Collserola-molt per veure" s'allarga més enllà d'aquesta data amb el compromís de portar material didàctic sobre el tema de l'aigua des del CDRE de Can Coll a les escoles. Vegeu: [L'AIGUA A COLLSEROLA]

 

Llicència federativa per al 2016

15/12/2015 - A partir del 15 de desembre ja es pot demanar la llicència federativa per al 2016. Per tramitar una llicència ho podeu fer al nostre local els dimarts de 19 a 21 h demanant per Joan Gironès i fent el pagament en metàl·lic (import exacte) o bé mitjançant una transferència tal com s'indica al [PROCEDIMENT]
Preus i informació:[MAJORS 18 ANYS] [MENORS] [CIRCULAR FEEC]

 

Nou llibre de la SEAS

19/09/2015 - El nou llibre de la SEAS I tu què feies el 1964? va ser presentat en el sopar de motxilla del 19 de setembre al Pati del Roure. Es tracta d'un recull d'anècdotes i d'entrevistes relacionades amb la represa d'activitats de la SEAS l'any 1964. A diferència de les publicacions precedents hem imprès un nombre d'exemplars ajustat a la demanda amb una aportació de divuit euros per exemplar.

 

Refugis de la FEEC nous preus i reglament

02/12//2014 - La Federació d'Entitats Excursionistes de catalunya (FEEC) ha anunciat el llistat de preus que s'aplicaran a partir del 2015 i ha publicat el seu nou reglament d'ús i funcionament. Destaca l'interès en promocionar els refugis en família amb importants descomptes pels menors de 16 anys i la priorització dels federats respecte a la resta d'usuaris recollit en el nou reglament.
+ INFO: [PÀGINA DE LA FEEC SOBRE ELS REFUGIS]

 

Protocol en cas d'accident

21/05/2013 - Us informem sobre l'elaboració d'un protocol d'actuació en cas d'accident dirigit als nostres socis que disposen d'una llicència federativa de l'any en curs i a aquells socis o simpatitzants que es treguin una llicència temporal amb motiu de fer una excursió amb la nostra Secció. En cas que l'atenció sanitària es faci en un centre no concertat caldrà omplir la Fitxa adjunta a sota i si el centre és la Quiron (concertat) no caldrà fer-ho..
Des de la SEAS: [PROTOCOL ACCIDENT]
Des de la Federació: [DECLARACIÓ D'ACCIDENT] [FITXA] [RECOMANACIONS]

 

Llibre de la SEAS: Indrets d'una guerra (1936-1939)

17/09/2011 - Durant el sopar de motxilla del dissabte 17 de setembre de 2011 va ser presentat el nou llibre de la SEAS Indrets d'una Guerra (1936-1939) de diversos autors. El llibre recull els resums dels conferenciants que van intervenir en el cicle de conferències i excursions de la temporada 2009-2010, treballs inèdits sobre vivències d'alguns santjustencs relacionades amb l'exili i els empresonaments i les excursions fetes durant aquella temporada. El llibre es dóna sense cost a cada unitat familiar de socis en el local tots els dimarts de 20 a 21 hores, i també pot ser adquirit a les llibreries: Colibrí, Ressenya i Escrivà de Sant Just

 

Tornar a l'inici de la pàgina

2008 © SEAS